به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، به نقل از باشگاه خبرنگاران، يکي از متداولترين توصيهها براي پيشگيري از چاقي مصرف نکردن ترشيجات است اما مواد غذايي ترش خواص بسياري نيز براي برخي از افراد دارد.
احمد ساعدي متخصص تغذيه و رژيم درماني ، گفت: انواع و اقسام ترشي جات با ترکيب مواد مختلف ساخته ميشوند که همگي غذا خوردن را دلپذيرتر از آن چه که هست مي کند . در ترشي، طعمهاي مختلفي همچون: کلم، هويج، شلغم، فلفل، سير، سيبزميني و بسياري از سبزيهاي ديگر وجود دارد.
وي افزود: مصرف ترشي باعث افزايش اشتها ميشود که در نهايت چاقي را به دنبال دارد.
وي در ادامه گفت: زماني که حجم زيادي از غذا که حاوي نشاسته، قند و چربي است وارد بدن ميشود و بدن را به مرور زمان چاق ميکند که چاقي راه را براي ابتلا به بيماريهاي قلبي و عروقي هموار ميسازد.
وي اذعان داشت: سنگيني بعد از پرخوري و ناراحتيهاي معده که ايجاد ميشود اگر ادامهدار شود در طولانيمدت به بيماري مزمن نيز تبديل ميگردد.
وي گفت: ترشيجات به طول کل مضر نيست چرا که از انواع ميوهها و سبزيجات تشکيل شده است که علاوه بر خواص فوقالعاده ميوه و سبزي حاوي فيبر نيز هستند.
وي خاطر نشان کرد: فيبرها از منابع غذايي بسيار مفيد هستند که عمل سوخت و ساز بدن را بهتر کرده و منافع زيادي متوجه سلامتي فرد است.
وي به افراد توصيه کرد: ترشي را در ظروف پلاستيکي نگه ندارد و در شيشههاي شفاف قرار دهند چرا که ظروف پلاستيکي از موادي تشکيل شده است که زمانيکه در معرض حرارت قرار ميگيرد تجزيه ميشود که بسيار سرطانزا هستند.
انتهاي پيام/ن